Hyra byggnadsställning

Enligt Arbetsmiljölagen måste alla som arbetar över mer än 2 meter ovanför markytan ha en byggställning att arbeta på. Annars väntar dryga böter. En byggställning i Stockholm är en garanti för att arbetaren, hantverkaren, eller du som privatperson inte ska ta skada eller ramla ner vid ett bygg.

Arbetar du till exempel med fönsterrenovering så är det lätt hänt att något ramlar ner. Då är en byggställning en garanti på att fallet inte sker så långt från fönstret utan ramlar bara ner på någon avsats på byggställningen.

Säkerheten är A och O

Vi, som arbetar på Nybohov Ställning AB, anser att säkerheten är mycket viktig. Vi vet att om en byggställning verkligen ska tjäna sitt syfte, så måste någon som är utbildad montera den så att den verkligen fyller den funktion som den är tänkt att göra.

Det är därför som vi monterar den åt alla våra kunder. På så sätt ser vi till att vårt ansvar som uthyrare är uppfyllt. Sedan kan det ju hända olyckor ändå, som vi inte känner till. Men det är viktigt att om det sker, ska det inte bero på att byggställningen är felmonterad.

Du vet väl om att om du skulle fråga din familj, släkt, vänner eller grannar om hjälp med renoveringsarbete så blir det ändå du som blir ansvarig för om någon av dem skulle skada sig under arbetets gång? Det innebär att du alltid bör ha byggställning vid ett renoveringsarbete. Det är därför som du bör hyra byggnadsställning från oss. Då tar du ditt ansvar som villaägare, fastighetsägare och arbetsgivare.

Hyra bygghiss i Stockholm

Vi hyr även ut bygghiss till din byggnadsställning. Många gånger behöver hantverkarna frakta upp och ner byggmaterial. Ska de då bära sådant tungt material, riskerar de arbetsskador när de bär materialet själva. Då är en bygghiss lösningen på frakten upp och ner i ett byggprojekt.

Här hittar du information om byggnadsställningar som vi hyr ut i Stockholm. Ta kontakt och be om offert för just ditt arbete, företag eller renovering!