byggnadsställning att hyra stockholm brf

Hyr till din BRF

En byggnadsställning behöver man sällan ofta, därför rekommenderar vi att hyra en när du har behov av en. Dels för att spara plats, men också är det mer kostnadseffektivt att hyra. Hos oss på Nybohov Ställning AB kan du och din bostadsrättsförening hyra allt från byggnadsställningar till väderskydd i hela Storstockholm.

Hyr byggnadsställning i Stockholm till din BRF

Vi erbjuder uthyrning av säkra byggnadsställningar för BRFer såväl som till företag och privatpersoner i Stockholm. Hos oss kan du hyra byggnadsställningar för alla syften:

  • Renoveringar
  • Nybyggen
  • Målningar
  • Fasadtäckningar

Säkerheten är det som vi prioriterar högst när vi hyr ut byggnadsställningar till BRFer i Stockholm. Därför ser våra utbildade montörer till att komma ut och installera alla ställningar ordentligt så att det blir tydligt vem det är som bär ansvaret som uthyrare. Vi ser till att anpassa våra bygnadsställningar för er.

Få ett fast pris när du hyr byggnadsställning till din BRF

Skicka oss en uppdragsbeskrivning när du vet vilken byggnadsställning eller byggnadsställningar du behöver så återkommer vi med en kostnadsfri offert där vill veta mer om vad vi på Nybohov Ställning AB kan erbjuda din BRF i Stockholm. Att be om en offert är alltid kravlöst och du förbinder dig därför inte till något genom att få en prisuppgift.

Hör av dig till oss och beskriv din situation och dina önskemål. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa BRFer med byggnadsställningar i Stockholm.