Om oss

Vårt företag Nybohov Ställning AB är ett företag med mycket lång erfarenhet av att hyra ut byggnaddställningar. Förutom att hyra både byggställning och väderskydd i Stockholm, så erbjuder vi också byggnadstjänster. Här erbjuder vi vår uthyrning och tjänster kring montering i hela Storstockholm med omnejd.

För oss är det viktigt att du som vår kund blir nöjd. Därför håller vi gärna kontakt med våra kunder under den tiden som uthyrningen pågår. Säkerheten på ditt byggbolag eller renoveringsföretag är mycket viktigt för oss.

Våra ledord är säkerhet och trygghet

Eftersom vi aktivt arbetar med säkerhet och trygghet, så ser vi till att alla våra medarbetare vidareutbildar sig via Ställningsentreprenörerna som är en intresseorganisation. Vi har fått guldemblem som har Trygg Verksamhet.

Vi på Nybohov Ställning AB är ett av de största uthyrarna av byggställning och väderskydd i länet. Här erbjuder vi vår uthyrning och tjänster till både stora och små byggbolag och hantverkare som arbetar med renoveringar.

Är du villaägare och behöver byggställningar och väderskydd för din renovering är du lika välkommen. Anlita oss, vi är proffs inom på byggställningar och väderskydd. Allt fler privatpersoner upptäcker fördelarna med att hyra byggställningar och väderskydd av oss.

Ta kontakt och få kostnadsfri offert och besök så att du får hyra anpassade byggställningar och väderskydd!